Termékek Menü
   

Adatvédelem

Adatvédelem

 

A DustBunny Design webáruház bármiféle adat megadása nélkül látogatható. A vásárláshoz azonban szükségessé válik a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, címének, e-mail címének) megadása, illetve ismerete.

Vállalkozásunk számára kiemelt fontosságú az ügyfelei által rendelkezésre bocsátott személyes és céges adatok védelme, így minden esetben az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A birtokunkban lévő adatokat nem bocsátjuk más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok.

A DustBunny Design webáruház felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában Erdélyi Gergely e.v.  kizárólagos tulajdonát képezik.

Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a DustBunny Design webáruház oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

A DustBunny Design webáruház a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy ügyfelei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a beleegyezésük után küld el, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét. Azok a partnerek, akik az oldalainkon kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.

Egyes termékeknél külön felhívjuk a figyelmet, mire kell kiemelten figyelniük. A DustBunny Design webáruház nem tud semmilyen felelősséget vállalni a nem rendeltetésszerű használat ellen, főleg akkor, ha erre külön felhívja rá a felhasználó figyelmét!